Boekrecensie: Polderpanorama
15 september 2021 

Boekrecensie: Polderpanorama

Waar gaat het boek over?

Eindelijk wordt de riante woonwijk Polderpanorama opgeleverd. Een droom voor de nieuwe bewoners gaat daarmee in vervulling. Opgetogen nemen ze deze frisse nieuwe stap in hun levens. Maar achter een aantal van de glimmende gevels blijken heel wat geheimen verborgen te liggen, die de buurt volledig in zijn greep nemen.

Nieuw boek

Polderpanorama is de titel van de net nieuw verschenen roman van Pieter de Wit. “In mijn verhalen probeer ik zo snel mogelijk een herkenbaar decor op te tuigen voor de lezer. In mijn vorige boek, Joris, was dat een ingewikkelde familieconstructie. Dit keer is dat een net opgeleverde woonwijk”, aldus de schrijver.

Wat vonden wij ervan?

Het boek leest makkelijk en vlot weg. Het heeft een spannende verhaallijn van nieuwe buren die op onheilspellende wijze bij elkaar gebracht worden. Herkenbare situaties voor iedereen die net naar een nieuwbouwwijk verhuisd is!

schets-pieter-de-wit

“Polderpanorama” kost 17,95 en is verkrijgbaar bij Bol.com

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?