Bezoek de Huishoudbeurs met een gezellig clubje dames van onze website!
13 december 2018 

Bezoek de Huishoudbeurs met een gezellig clubje dames van onze website!

Helaas zijn er nog altijd veel dames die het leuk lijken om naar de Huishoudbeurs te bezoeken, maar geen maatje hebben om mee te gaan. En daarom hebben wij de handen dit jaar ineen geslagen. Wij hebben namelijk een speciaal topic geopend, waar dames zich kunnen aanmelden om met een gezellig groepje naar de Huishoudbeurs te gaan.

Wanneer is de Huishoudbeurs?

Van 16 t/m 24 februari 2019 vindt de Huishoudbeurs plaats in RAI Amsterdam. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur, op donderdag 21 en vrijdag 22 februari van 11.00 tot 22.00 uur. Meer informatie vind je op hun website: www.huishoudbeurs.nl.

Wat is er te doen?

  • Vele stands met mooie beursaanbiedingen
  • Lekkere hapjes en drankjes
  • Gave artiesten
  • Beauty- en interieuradviezen
  • Leuke workshops
  • Binnenkort zullen er nog veel meer details bekend gemaakt worden!

Ik zoek nog een maatje om mee te gaan, en nu?

Vriendinnenonline is speciaal opgezet voor vrouwen om nieuwe vriendinnen te vinden. Het kan zomaar zo zijn dat oude vriendschappen verwaterd zijn en in het dagelijks leven kan het soms best lastig zijn om nieuwe vriendschappen te sluiten.

Op Vriendinnenonline kun je in de vriendinnen-zoekmachine rondkijken naar andere dames op basis van je woonplaats, leeftijd of interesses. Ook is er een soort forum met een prikbordfuctie, waarbij je een gezellig gesprek kunt beginnen of een vriendinnengroep kunt starten. Er is nu ook een speciaal topic geopend om met een groepje dames naar de Huishoudbeurs te gaan! Lijkt het je wat? Maak hier een account en geef bij dit prikbordberichtje aan dat je interesse hebt, dan zullen wij groepjes op basis van leeftijd maken!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?