Bespaar makkelijk een paar euro per dag
03 februari 2017 

Bespaar makkelijk een paar euro per dag

1. Denk langer na!

Maak niet te snel beslissingen. Denk iets langer na over een aankoop. Vind je dat jurkje of die paar schoenen de volgende dag nog net zo leuk?

2. Verzin een minder dure hobby

Ga eens lekker sporten in de buitenlucht in plaats van in die peperdure sportschool! Als je daar tenminste de discipline voor hebt.

3. Bezoek minder vaak je favoriete winkel

Toch nog even naar binnen om te zien of de nieuwe collectie van je favoriete kledingmerk al binnen is? Niet doen, je ziet namelijk vast iets leuks wat je dan wilt kopen.

4. Laat de auto staan

Ga vandaag eens met de fiets in plaats van met de auto, ook nog eens goed voor je conditie!

5. Let op acties

Koop de producten die jij veel gebruikt in de aanbieding. Tegenwoordig hoef je namelijk niet meer alle folders af te spitten, je vind alle aanbiedingen ook online.

6. Koop een spaarpot

Vul je spaarpot elke dag met al het kleingeld dat je over hebt. Wedden dat je na een paar maanden een paar honderd euro bij elkaar hebt gespaard!

7. Naar de markt

Koop eens wat vaker groente en fruit op de markt. Lekker vers en vaak stukken goedkoper.

8. Neem wat mee van huis

Je loopt in de stad en je maag rommelt. Het water loopt je in de mond als iemand met een puntzak friet voorbij loopt. Weer een verleiding om wat te kopen. Neem dus een lekkere muesli reep of een stuk fruit van huis mee, waarmee je jouw trek kan stillen.

9. Sta niet rood

En tenslotte maak de verleiding voor jezelf niet nog groter door rood te kunnen staan op de bank. Laat dit bij je bank blokkeren.

Heb jij nog tips om makkelijk en snel geld te besparen?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?