Ben jij introvert? Dan herken jij vast deze 6 dingen!
03 april 2017 

Ben jij introvert? Dan herken jij vast deze 6 dingen!

Luisteren

Je bent als introvert persoon ontzettend goed in luisteren. In groepsverband ben jij meestal diegene die de vragen stelt, want jij luistert namelijk goed naar wat de ander vertelt. Jij zegt zelf niet veel, maar met jou blik en luisterend oor zeg jij meestal meer dan menig ander.

Aanvoelen

Je voelt het goed aan als er wat met iemand aan de hand is, omdat je een goed inlevingsvermogen hebt. Daarnaast zal je ook altijd steun bieden aan mensen als je merkt dat het niet lekker met iemand gaat.

Prioriteiten

Iedereen is tegenwoordig druk en ook jij bent dat. Alleen weet jij wel jezelf regelmatig op de eerste plaats te zetten, waardoor je jezelf rust gunt.

Nadenken

Een introvert persoon denkt vaak eerst na, voordat ze iets zeggen. Flapuiten zijn introverte personen zeker niet en dus houden ze altijd rekening met de gevoelens van iemand anders.

Creatief

Een introvert persoon is vaak genteresseerd in muziek, kunst en de natuur. Doordat introverte personen niet bang zijn om gebruik te maken van zijn/haar kwaliteiten, zal creatief zijn zeker een goede eigenschap zijn.

Grenzen

Te diep in het glaasje kijken? Teveel eten? Nee, dat komt bijna niet voor, omdat introverte mensen goed zijn in het stellen van grenzen en dus stoppen op het hoogtepunt.

Herken jij bovenstaande punten bij jezelf? Of ben jij eerder een extravert persoon?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?