Ben jij al toe aan samenwonen? Herken de signalen!
24 augustus 2017 

Ben jij al toe aan samenwonen? Herken de signalen!

Vaak samen

Jullie zien elkaar eigenlijk al bijna 24/7, omdat het gewoon supergezellig samen is. Heel af en toe plan je nog een avondje apart, maar als je dan alleen op de bank zit denk je; waarom doe ik dit als we ook samen kunnen zijn?

Discussies

Als je ergens mee zit dan zeg je dit meteen tegen je partner. Je bent niet bang om de confrontatie aan te gaan, omdat je weet dat jullie er toch altijd wel weer goed uitkomen.

Vrienden

Je kent de vrienden en familie van je partner. Je weet dat je ze allemaal nog meer gaat zien als jullie gaan samenwonen en dat lijkt je alleen maar gezellig.

Zelfde idee

Jullie hebben het zelfde idee over samenwonen. Jullie willen het beide graag, maar willen beide ook je eigen ding kunnen doen. Ook hebben jullie dezelfde smaak qua inrichting en kunnen jullie goed rekening houden met elkaars werktijden. Stiekem hebben jullie de huishoudelijke taken nu al enigszins verdeeld.

Geld

En last but not least; het scheelt geld! Dat is natuurlijk zeker niet de belangrijkste reden om te gaan samenwonen, maar het is wel een voordeel! En dat jullie samen goed om kunnen gaan met geld, hebben jullie al getest de afgelopen tijd.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?