Beginnen met seksspeeltjes? Lees hier de basis!
24 juni 2020 

Beginnen met seksspeeltjes? Lees hier de basis!

Je denkt er wel eens aan om te beginnen met speeltjes voor tussen de lakens, maar wat is leuk en laagdrempelig? Wij helpen je op weg!

Is een seksspeeltje wat voor mij?

Deze vraag zal misschien door je hoofd spoken als je erover nadenkt om ermee te beginnen. Bij een sex shop (online of in de winkel) vind je heel wat verschillende speeltjes. Voor ieder wat wils dus! Ben jij hiermee nog onbekend en vind je het ook een beetje spannend? Dan kun je bijvoorbeeld beginnen met iets kleins (zoals een kietelveer, een massagekaars of een stimulerende glijmiddel) en het langzamerhand opbouwen of switchen als je toe bent aan iets meer of anders (zoals vibrators, trileitjes of bondage materialen).

Bespreek met je partner waar jullie mee willen beginnen. Wil je het voorspel uitbreiden of explicit een speeltje voor anale seks? Weten wat je wilt, vertrouwen en je op je gemak voelen, zijn belangrijke factoren om met toys je seksleven uit te breiden!

Wat zijn de meest populaire seksspeeltjes?

In heel wat slaapkamers worden seksspeeltjes gebruikt om extra genot aan seks te beleven. Het nummer één speeltje is over het algemeen de vibrator die in vele verschillende soorten en maten te krijgen is. Een perfect item om samen met je partner te gebruiken, maar juist ook als je alleen bent! Het kan gebruikt worden voor zowel stimulatie van de clitoris als voor penetratie. Naast de vibrator heb je ook de dildo, het grote verschil is dat de dildo -in tegenstelling tot de vibrator- geen trilling of vibratie heeft.

Hoe maak ik het voorspel spannender met seksspeeltjes?

Seksspeeltjes hoeven niet alleen richting je climax een rol te spelen, je kunt het juist ook heel goed in je voorspel gebruiken. Zo kun je de opwarmfase verlengen of spannender maken met bijvoorbeeld spannende lingerie, rollenspellen, een massagekaars of een blinddoek. Trileitjes en vaginale balletjes (inclusief afstandsbediening die de partner kan bedienen) kunnen de spanning ook flink opbouwen. Zin om die vanille seks wat op te spicen? Leer loslaten tussen de lakens en probeer het gewoon eens uit!

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?