Beautytips om er gauw fris en fruitig uit te zien
21 november 2016 

Beautytips om er gauw fris en fruitig uit te zien

Heb je regelmatig de slaapkreukels nog in je gezicht staan als je net je bed uit komt rollen? En ook je oogleden hebben ietwat last van de zwaartekracht? Hoe herkenbaar! Zoals de Hollywood dames wakker worden in films, gaat in real life helaas niet op. MAAR met een klein beetje hulp zie je er binnen no-time toch gauw weer fris en fruitig uit!

Lichte peeling

Begin je schoonheidsritueel met een verfrissende reiniging met lichte peeling, zo stimuleer je gelijk de doorbloeding van je huid voor een instant blos en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. En als je dit dan ook nog afspoelt met een plens koud water, zijn jij en je huid weer helemaal wakker!

Een oogroller werkt uitstekend tegen verdikking onder je ogen. Een andere truc tegen (vocht)wallen is licht bevroren lepeltjes tegen je oogleden aanhouden.

Masseer je moisturiser lekker stevig en royaal in je huid, door deze gezichtsmassage knapt je huid zichtbaar op. Alle vermoeidheid verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Conscealer

En ook heel simpel, maar uiterst doeltreffend is het om wat concealer te gebruiken. Stippel wat concealer op je donkere kringen en in je ooghoeken, druk lichtjes met je pinken in je huid. Zet daarna je bovenste wimpers flink aan met de mascararoller en een wit lijntje op je waterlijn en tadaje ziet er in een oogopslag een heel stuk wakkerder uit!

Als je van wat meer make-up houd en je hebt nog 5 minuten over dan is een BB cream of foundation en blush zeker nog een goede aanvulling. Hoe egaler je huid, hoe frisser je aanblik.

Favoriete outfit

Wat daarnaast ook prima kan helpen, voor je eigen gevoel, is om je favoriete outfit hierbij aan te trekken. En doe vooral of je je super fit en fruitig voelt, dus recht je rug en zet een stralende glimlach op. Hierdoor voel je je beter en dit straal je ook uit.

Wat is jouw tip om er gauw fris en fruitig uit te zien?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?