Beauty begins the moment you decide to be yourself
04 februari 2015 

Beauty begins the moment you decide to be yourself

Ja, je bent leuk! Net als ieder ander. En laten we eerlijk zijn. Je kunt niet 24/7 alleen maar lief, leuk en aardig zijn voor die ander. Het is belangrijker (lees: het belangrijkst) wanneer je dit voor jezelf bent. En dan komt het wel eens voor dat je iets minder lief voor een ander bent. Soms moet je nu eenmaal keuzes maken die voor jou het beste zijn. Hiermee kan die ander wel eens wat minder happy zijn. Maar draai het eens om Die ander maakt immers ook die keuzes die voor hem/haar het beste zijn! Dan mag jij dit ook!

Het is zo belangrijk om honderd procent je zelf te kunnen zijn. Je niet anders voor hoeven doen, wanneer je je in een bepaalde groep begeeft. Even lukt wel, maar op den duur zul je merken dat je dit niet volhoudt. Wanneer je helemaal je zelf kunt zijn, zul je merken dat het jou meer rust geeft. Je legt je eigen lat niet meer ongekend hoog, waardoor je er zelf nauwelijks bij komt. Op deze manier houd je het leuk voor jezelf. En dat straal je uit!

En alhoewel we echt de buitenkant als eerste zien, weten we allemaal dat echte schoonheid van binnen zit. Wanneer je jezelf toestaat helemaal jezelf te zijn. Jezelf die liefde te geven waar jezelf om vraagt, word je mooi van binnen. En dat zie je dan weer aan de buitenkant.

Wees jezelf en straal!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?