Banaan-choco wrap

Met een beetje creativiteit zette ik ineens toch een bijzonder lekker lunch op tafel.

Ingredinten

  • 1 volkoren tortilla

  • 1 banaan

  • Chocoladepasta

Besmeer de tortilla met een dun streepje chocoladepasta. Niet te veel anders wordt het echt veel te zoet. Snijd de banaan in plakjes en leg deze in een rijtje op je tortilla. Vouw de tortilla dicht, doe hem even in het tosti-ijzer en tada: deze heerlijke banaan-choco wrap is klaar!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?