Aan de slag met je vakantiefoto's!
12 oktober 2016 

Aan de slag met je vakantiefoto's!

Een boek of print?

Op welke manier blijf jij naar je foto’s kijken? Liever een leuke foto aan de wand of ga je je foto’s verzamelen in een mooi album? Beide heeft zijn charme natuurlijk! Wij geven je voor deze twee opties wat inspiratie.

Tips voor je fotoboek

Grootte; ga voor een lekker groot boek, zodat je foto’s de ruimte krijgen

Bespaar niet op de pagina’s; liever een paar euro extra betalen dan foto’s moeten schrappen

Volgorde foto’s; zet de foto’s alvast op data via de computer, dat werkt sneller

Witruimte; laat wat witte kaders om de foto heen, dat oogt rustiger

Leuke omslag; maak een eigen creatieve foto-omslag om je boek

Spread; heb je een mooie foto van een uitzicht? Spreid deze dan uit over 2 pagina’s, zo komt hij goed tot z’n recht!

Tips voor een mooie print aan de muur

Als je een foto wilt laten afdrukken zijn er een tal van mogelijkheden. Het is goed om te kijken wat jij mooi vindt en wat bij de inrichting past. Je kunt een foto op canvas (hout) laten printen, maar ze ook op een glasplaat of forex laten drukken. Dat laatste heeft onze persoonlijke voorkeur, de kwaliteit van de foto blijft dan zo mooi behouden en het spiegelt niet.

En heb je al eens gedacht aan een gave foto voor in je tuin? Dat wordt niet zo vaak gedaan, maar is echt super origineel. Zo kun je je schuur of wandje een persoonlijke tint geven. Het is regenbestendig en kan al vanaf 14,95.

Waar ga je beginnen?

Er zijn tegenwoordig vele website die diverse producten aanbieden. Op de nieuwe site van webprint.nl vind je alle hierboven genoemde opties. Dus of je nou voor een fotoboek of een print -op materiaal naar keuze- wilt gaan, dit is een goed startpunt. De website is helemaal vernieuwd en werkt super overzichtelijk en fijn. Neem even een kijkje en veel plezier met jouw vakantiefoto’s!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?