A good day starts here

Heb jij hem al gehad, de catalogus van 2015 van Ikea? Het thema van de catalogus van 2015 is vooral slapen en badderen. In de slaapkamer en badkamer begint toch je ochtend. Maar naast dat je je dag begint in de slaapkamer en badkamer, eindig je daar natuurlijk ook je dag. Met deze catalogus wil IKEA laten zien hoe jij je ochtend goed kunt beginnen en je dag goed eindigt. Een opgeruimde slaapkamer en een fijne badkamer zijn dan natuurlijk heel belangrijk.

Er is veel aandacht besteed aan opbergkasten en systemen. Voor elke ruimte, groot of klein is er wel iets te vinden. Maar natuurlijk vind je ook de oude vertrouwde Ikea producten en heel veel nieuwe items in de catalogus. Je hele huis kun je uiteindelijk inrichten met Ikea.

Ben jij een Ikea fan of heb jij een andere favoriete woonwinkel?

Download de catalogus van Ikea 2015 hier!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?