8 x de leukste hoedjes

hoed

1 – Dit zwarte wollen hoedje is van de H&M en ligt al voor 20 in je kast. Zwart kan altijd! Shop ‘m hier.

2 – Ook deze donkerbruine wollen hoed is van de H&M. Staat vooral goed bij blonde dames, maar ook donkerharigen kunnen het hoedje goed hebben. Je shopt dit hoedje hier.

3 – Wil je een bijzonder hoedje? Dan is dit donkerblauwe exemplaar van Topshop misschien iets voor jou. Inclusief sude bandje dat om de hoed heen is gebonden. Shop hem hier!

4 – Deze bruine fedora hoed is eigenlijk voor mannen, maar wie ziet het verschil? Deze is te krijgen bij ASOS en zit voor 50 op je hoofd. Shop hem hier!

5 – Bordeaux rood is de favoriete kleur van een hoop mensen. Niet gek dat dit hoedje dan ook in deze top 8 staat! Ook dit hoedje is te krijgen bij Topshop!

6 – Dit witte hoedje is afgeprijsd naar 12,-! Daar kan je hem toch niet voor laten liggen? Super leuk voor tijdens de zomer! Je shopt hem hier bij H&M.

7 – Deze bruine wollen hoed is k al afgeprijs naar 12,-. Met zo’n flap kan je je alleen maar fabulous voelen. Je shopt hem hier!

8 – Dit aparte hoedje is anders dan anders, maar zeker heel tof! De kleurencombinatie zorgt ervoor dat je hem eindeloos kan combineren. Je shopt hem (in de sale) hier!

Welke variant is jouw favoriet?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?