8 dingen die je stiekem in de sportschool doet
02 februari 2018 

8 dingen die je stiekem in de sportschool doet

1. Lessen
Je loopt de les binnen en bij binnenkomst heb je eigenlijk direct al spijt. Waarom wilde ik dit ook alweer?

2. Tellen
Van de trainer heb je gehoord dat je 3 setjes van 20 moet doen. Dat tellen wat je op school hebt geleerd, gaat ineens heel anders tijdens het sporten.

3. TV kijken
Je zoekt het apparaat uit op basis van het televisieprogramma bij de tv’s die aan de muur hangen. Je moet natuurlijk wel een beetje vermaakt worden tijdens deze workout.

4. Telefoon
Als je je telefoon bij je hebt tijdens het sporten, kun je het toch niet laten om iets te vaak te checken of je nog appjes hebt gehad.

5. Staren
Net iets te lang meekijken met iemand om even te checken hoe dat apparaat ook alweer ingesteld moet worden.

6. Spiegel
Jawel, daar is de spiegel voor je selfie! Want uiteraard deel jij het op social media als je aan het sporten bent, tja.. dat mag ook wel gezien worden toch?!

7. Spieken
Je gluurt even bij diegene naast je hoeveel calorieën hij/zij verbrand heeft en op welk tempo die persoon de oefening doet. Het is geen wedstrijd, maar toch….

8. Filter
En uiteraard bewerk jij je selfie perfect, zodat je er na je workout nog prima uitziet, in plaats van dat de zweetdruppels onder je neus hangen.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?