7 tips waar je deodorant ook voor kan gebruiken
14 juli 2017 

7 tips waar je deodorant ook voor kan gebruiken

Stinkvoeten

Deodorant kun je prima gebruiken als middel tegen stinkvoeten. Je kunt dit namelijk onder je voeten spuiten, voordat je in je schoenen stapt. Spray er niet teveel op want dan glijd je weg in je schoenen. Ook prima te gebruiken als je eind van de dag je schoenen weer uittrekt.

Blaren

Vaak last van blaren op je hielen? Voorkom dit door eerst deo op je hielen te spuiten, voordat je je mooie nieuwe stappers aandoet. Dit vermindert namelijk de wrijving, waardoor je minder snel blaarvorming krijgt.

Zweethanden

Als je snel last hebt van klamme handen, kan deo sprayen op je handen hiertegen helpen. Bijkomend voordeel; ze ruiken dan ook lekker.

Muggenbulten

Maar ook voor muggenbulten is deo je redmiddel! Spray dit erop en wedden dat je minder jeuk hebt? Prima vervanger voor als je geen muggenspray bij de hand hebt. Het droogt de muggenbult uit, waardoor deze dus minder jeukt en het gaat tevens de zwelling tegen.

Grote boodschap

Toilet in de badkamer en een grote boodschap gedaan? Met deo zorg je ervoor dat je badkamer weer okselfris ruikt!

Nagellak remover

Een fel kleurtje gebruikt en moeite dit van je nagels af te halen? Was je handen met warm water en spuit daarna deo op je nagels. Zeker weten dat je kleurtje er snel af is!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?