7 Tips voor een fantastische keuken!
25 september 2015 

7 Tips voor een fantastische keuken!

1. Vrijstaand Fornuis

Je ziet ze tegenwoordig veel, mooie fornuizen. Dit kan een echte eye catcher zijn voor je keuken. Daarbij kookt het ook nog eens heerlijk. Zo heb je al instapmodellen voor rond de 700,- / 800,-.

2. Stijl bepalende Kleur
Met een mooie kleur, geef je je keuken snel een leuke stijl. Zo kun je voor de wat meer koudere kleuren gaan voor een mooie Scandinavische stijl of juist veel kleur voor een Bohemian stijl. Op deze manier kun je soms voor erg weinig geld je keuken een compleet andere sfeer geven.

3. Lampen
Mooie lampen kunnen een keuken echt maken. Voor veel comfortabel licht zijn spotjes belangrijk. Daarnaast is er tegenwoordig zon ruim aanbod mooie hanglampen. Deze geven je keuken enorm veel sfeer. Online schieten er overal lampen shops uit de lucht. Door ze online te bestellen kun je veel geld besparen.

4. Accessoires
Je ontkomt er niet aan maar een wezenlijk verschil maken leuke accessoires in je keuken. Tegenwoordig is dat een stuk makkelijker nu ook ketens zoals H&M en de Zara dit aanbieden. Ze bieden leuke accessoires aan die je erg gemakkelijk kunt combineren.

5. Voldoende Licht
In een keuken is het erg belangrijk om voldoende licht te hebben. Naast dat de kleuren van het eten dan mooi tot zijn recht komen, is het ook erg sfeer bepalend. Het is dus belangrijk om voldoende ramen in je keuken te hebben. Maar teveel zon licht kan dat wel eens vervelend zijn, met Dakraam Gordijnen van VELUX valt dit gemakkelijk te vermijden.

6. Bloemen
Eigenlijk doen we het te weinig, maar verse bloemen fleuren een ruimte helemaal op. Je staat toch vaak alleen in een keuken, dan is een mooie bos bloemen niet verkeerd. Bij een ruimte met niet zoveel kleur geeft het ook nog net wat meer warmte. Bij een ruimte met juist veel kleur versterkt het deze warmte ook.

7. Vriendinnen
Dat mag toch eigenlijk echt niet ontbreken? Af en toe lekker dineren of lunchen met je vriendinnen in de keuken. Leuke mensen maken een ruimte echt af!

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met VELUX.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?