7 nachtelijke schoonheidstrucjes
19 juni 2016 

7 nachtelijke schoonheidstrucjes

Het is voor de meeste een zeldzaam gevoel om uitgerust en fris wakker te worden. We zijn vaak tot laat bezig met werk, kinderen op bed leggen, klusjes in huis, nog even dit….nog even dat en vergeten hierdoor onszelf. Eigenlijk gaan we naar bed zonder dat we ontspannen zijn en staan we weer vroeg op om weer verder te gaan met onze to do list!

Maar met deze tips voel jij de volgende dag als herboren en bespaar je wat tijd in de ochtend zodat jij nog een kwartiertje langer kan slapen!

1. Verzacht je handen en voeten

Je handen en voeten verraden hoe oud je bent. Dus het is een must dat je deze de juiste aandacht geeft. Gebruik een rijke en voedende creme in de avond om je handen en voeten mee in te smeren. Er is niks zo fijn dan in de ochtend wakker te worden met gladde handen en voeten.

2. Je haren wassen

Je haren in de ochtend wassen, kost toch weer een kwartier extra tijd. Je had ook een kwartier langer in bed kunnen blijven liggen. Gebruik daarom voordat je naar bed gaat een droogshampoo. Deze zijn tegenwoordig in elke drogist of supermarkt te koop. Het scheelt je tijd in de ochtend en door de warmte die jij in de nacht produceert zal de olie in de droogshampoo goed in je haar trekken en zal jouw haar de volgende dag prachtig glanzen!

3. Slaap op satijn en zijde

Geen diepe kreukels en plooien meer in je gezicht door het stugge katoen. Je kan je wel voorstellen hoe jouw huid zich voelt nadat het vele malen per nacht over dat katoenen kussensloop heeft geschuurd. Ook je haar breekt er sneller door. Dus vanaf nu slaap jij gewoon op satijn of zijde

4. Slaap op je rug

Als je op je buik slaapt, wil al het vocht weleens naar je ogen trekken, waardoor je in de ochtend wakker wordt met enorme wallen. Probeer daarom zo veel mogelijk op je rug te slapen. Draai je nu vanzelf steeds op je buik dan kan je wat kussens naast je neerleggen zodat je minder snel draait.

5. Juiste verduistering

Zorg ervoor dat je gordijnen of verduistering hebt die je kamer goed donker maakt. Maar zorg ook weer niet voor te donkere gordijnen, welke helemaal geen licht meer binnenlaten waardoor het in de ochtend voelt alsof het nog midden in de nacht is.

6. Frisse lucht

Zorg dat je niet heel de nacht je eigen adem weer in ademt. Zet een rooster of nog beter een klein stukje van het raam open. Hierdoor heb je in de ochtend minder last van een dichte of verstopte neus.

7. Nachtkleding

Zorg ervoor dat je niet midden de nacht wakker wordt omdat je het te heet of te koud hebt. Zorg voor goed ventilerende nachtkleding. En ja deze kunnen ook nog heel sexy zijn, als je maar goed rondsnuffelt in de lingerie zaak.

Wat doe jij eraan om fris en uitgerust wakker te worden?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?