7 films die je in 2015 moet zien
08 februari 2015 

7 films die je in 2015 moet zien

50 Shades of Grey

Laten we beginnen met de film waar we niet omheen kunnen: 50 Shades of Grey. De boeken van schrijfster E.L. James gingen ruim 90 miljoen keer als zoete broodjes over de toonbank en ook de kaartjes voor het eerste verfilmde deel zijn nu al erg populair.

Het verhaal gaat in het kort over de jonge Anastasia die een erotische relatie krijgt met zakenman Christian Grey.De rollen zullen worden vertolkt door Dakota Johnson en Jamie Dornan.

Vanaf 12 februari te zien in de bioscoop.

Still Alice

Alice is hoogleraar taalkunde aan de universiteit Harvard. Verder is ze gelukkig getrouwd en moeder van drie volwassen kinderen. Als vervolgens de ziekte van Alzheimer bij haar wordt vastgesteld, weet ze dat haar leven drastisch zal veranderen.

Vanaf 12 maart te zien in de bioscoop.

Second best exotic Marigold hotel

Sonny wil graag uitbreiden, maar met zijn huwelijk dat steeds dichterbij komt, kost dit toch meer tijd dan hij heeft. Zijn eerste hotel heeft nog maar n vrije plek voor Guy (gespeeld door Richard Gere) en Lavinia. Evelyn en Douglas werken in Jaipur en vragen zich af waar hun dates naar leiden. Verder proberen Norman en Carol hun weg te vinden in hun relatie en Madge kan kiezen uit twee mannen.

Vanaf 19 maart te zien in de bioscoop.

De ontsnapping

De ontsnapping is een verfilming van de gelijknamige bestseller van Heleen van Royen.

Julia (gespeeld door Isa Hoes) heeft twee kinderen, een zorgzame man en een goede baan. Ondanks dat had ze toch iets anders van het leven verwacht. Na een ruzie met haar man vertrekt Julia naar de Algarve, maar hier ontdekt ze ondanks haar nieuwe vrienden dat ontsnappen niet de oplossing is.

Vanaf 30 april te zien in de bioscoop.

De renie

Nogmaals een boekverfilming, maar deze keer van schrijfster Simone van der Vlugt. Het verhaal gaat over Simone (gespeeld door Thekla Reuten) die na twintig jaar opzoek gaat naar de waarheid achter de verdwijning van haar toenmalige beste vriendin.

Dit voorjaar in de bioscoop.

Papertowns

Voor wie zich het hartverscheudende The Fault in Our Stars kan herinneren, deze film is van dezelfde schrijver!

Quentin ook wel Q genoemd, speelde onafscheidelijk met Margo. Ondanks dat ze naar dezelfde school blijven gaan, groeien ze uit elkaar. Op een avond neemt Margo Q mee naar een tocht door de stad en neemt ze wraak op iedereen die haar in de weg heeft gestaan. De dag erna is Margo verdwenen en besluit Q met aanwijzingen uit een gedicht op zoek te gaan naar zijn jeugdvriendin.

Vanaf 18 juni te zien in de bioscoop.

Magic Mike XXL

Deze film is het vervolg op Magic Mike. Ook deze keer kunnen we weer genieten van de prachtige lichamen van onder andere Channing Tatum, Matthew McConaughey en Joe Manganielo, die de rol van strippers op zich nemen.

Vanaf 2 juli te zien in de bioscoop.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?