6 tips voor een leuker en spannender leven tussen de lakens
05 maart 2017 

6 tips voor een leuker en spannender leven tussen de lakens

1. Maak plezier ook buiten de lakens

Als je een fijne en leuke relatie hebt, is de stap naar een goede vrijpartij over het algemeen kleiner. Dus het is heel belangrijk dat jullie buiten het intieme gedeelte leuke dingen doen, samen lachen en ook regelmatig knuffelen en kussen. Dit bevordert ook de intieme relatie tussen jullie want zo wordt niet elke aanraking geassocieerd met seksueel contact. Juist de niet-seksuele aanrakingen bevorderen het seksleven.

2. Actief ontspannen

Om je helemaal over te geven aan het moment, is het belangrijk dat je ontspannen bent. Daarom is het een goed idee om voor een vrijpartij samen actief te ontspannen door bijvoorbeeld te sporten of samen een rondje te wandelen, met zn tweetjes onder de douche te gaan of lekker te badderen. Dit zijn betere opties dan bijvoorbeeld televisie kijken, dat maakt je juist moe en loom.

3. Rustgevende omgeving

Wil je helemaal uitpakken, dan is een goede ambiance eigenlijk wel een must. Zorg voor een opgeruimde slaapkamer, steek gezellig kaarsjes aan, lekker muziekje op de achtergrond en eventueel nog een flesje wijn mee naar bed. Wedden dat dit de stemming ten goede doet komen?!

4. Shinen

Als je eenmaal bloot in bed ligt, dan moet je eventuele onzekerheden parkeren. Waar je in het dagelijks leven heus wel eens twijfelt over rimpeltjes of extra kilos, laat je dit nu even voor wat het is. Elke vrouw kampt met deze bevindingen en dit hoort gewoon bij het leven, bij vrouw zijn. Een man vindt je mooi zoals je bent, zeker als je je helemaal overgeeft. Als jij terughoudend bent of laat merken dat je niet tevreden bent over jezelf, zal dat alleen maar meer op de voorgrond treden. Om je mooi en sexy te voelen kun je jezelf een chique nachtjapon of lingerie cadeau doen. Het zorgt net voor dat extra stukje spanning en aantrekkingskracht, zowel voor hem als voor jezelf.

5. Speeltjes voor in bed

Wil jij een stapje verder gaan en wat meer spanning in jullie seksleven brengen? Probeer dan gerust eens te experimenteren met sextoys. Je kunt gewoon klein beginnen met bijvoorbeeld een massagetool, vibrator of stimulerende glijmiddel. Misschien is het een drempel voor je, maar juist door te gaan online shoppen, kun je op je gemak wat rondkijken en wie weet gaat er nog een wereld voor je open!

6. Afwisseling

Hoe langer je samen bent, hoe beter je elkaar leert kennen. Ook in bed. Dit kan een valkuil zijn omdat je precies weet wat de ander gaat doen om je op te winden, waardoor er een sleur kan ontstaan. Zorg daarom voor afwisseling, bijvoorbeeld door het op verschillende tijdstippen te doen, afwisseling in de opbouw te zoeken of diverse standjes uit te proberen. Probeer samen een beetje te experimenteren en uit de comfort zone te stappen. It takes two to tango!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?