6 redenen waarom wijn drinken goed voor je is
06 mei 2017 

6 redenen waarom wijn drinken goed voor je is

1. Hart
Wijn drinken beschermt ons tegen hart- en vaatziekten. De alcohol zorgt er namelijk voor dat je bloedvaten minder snel dichtslibben.

2. Hersenen
Onderzoeken tonen aan dat wijn drinken de kans op een herseninfarct halveert. Het gaat het verkalken en afsterven van het weefsel in de hersen tegen.

3. Vergeetachtig
Een Frans onderzoek toont aan dat wijn drinken kan bijdragen aan het minder snel ontstaan van dementie.

4. Lust
Het drinken van 2 glazen rode wijn per dag, zorgt er bij vrouwen voor dat er een toename is in het seksueel verlangen. Tsjakka!

5. Verkoudheid
Ook heb je minder last van verkoudheid, als je 2 glazen rode wijn per dag drinkt.

6. Verbranding
Wijn drinken helpt bij je vetverbranding! Ja? Ja echt waar. Het zorgt er namelijk voor dat je spijsvertering goed op gang blijft en dit helpt je weer bij het afvallen.

Maar dames! Voordat de wijnvoorraad geplunderd wordt, we hebben het natuurlijk niet over hele flessen achterover gooien he. Maar zoals je kunt lezen, een wijntje op zijn tijd is he-le-maal prima! Enjoy!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?