6 redenen om naar de schoonheidsspecialist te gaan
24 februari 2017 

6 redenen om naar de schoonheidsspecialist te gaan

Ontspanning

Misschien wel de allerbelangrijkste reden; het is een moment van ontspanning. Jij krijgt alle aandacht en bent even niet bezig met je telefoon of de mensen om je heen. Heerlijk ogen dicht en je laten vertroetelen. De meeste schoonheidsspecialistes kunnen ook prima masseren en doen dat graag voor je.

Verhaal

Even gezellig je verhaal doen bij de schoonheidsspecialiste. Omdat je haar maar één keer in de zoveel weken ziet is het makkelijk praten met haar. Vaak deel je dan ook dingen die je misschien niet snel tegen vriendinnen zegt, omdat je het gevoel hebt dat het bij haar veilig is.

Onzuiverheden

Je onzuiverheden worden even goed aangepakt en dus ga jij met een egaal huidje de deur uit. Wie wil dat nou niet?

Wenkbrauwen

Epileren? Hoef jij niet meer te doen, doet zij regelmatig voor je!

Abonnement

De meeste schoonheidsspecialistes bieden verschillende abonnementen aan waardoor het voor jou misschien wel aantrekkelijk kan zijn om regelmatig een bezoekje te brengen aan haar en dat merk je dan uiteindelijk ook aan je huid.

Cadeau voor jezelf

Zie het als een cadeau aan jezelf, een moment voor jezelf, even helemaal jouw eigen ding. Daarnaast is het hartstikke goed voor je huid, blijf je er jong uitzien en het helpt ook nog tegen die rimpels!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?