5x leuke kookboeken | voor jezelf of als cadeautje!
07 oktober 2016 

5x leuke kookboeken | voor jezelf of als cadeautje!

Uit Paulines keuken: Feel good food

feel-good-food-pauline-weuring

Wij volgen Pauline al een tijd op internet en ze is inmiddels uitgegroeid tot n van de grootste social food influencers van Nederland. Hoe leuk is dat! Ze heeft al eerder een mega succesvol boek uitgebracht (Het voedselzandloperkookboek) en nu is haar nieuwe boek net uit.

Wat het leuke is aan haar recepten is dat ze toegankelijk zijn, niet gebaseerd zijn om pakjes en zakjes en grotendeels ook nog eens voedselzandloperproof zijn. De ingredinten zijn vers en ook nog eens makkelijk verkrijgbaar, dus voor elke gemiddelde thuiskok ook gewoon haalbaar. Het Feel Good Food kookboek bevat bijna 90 recepten die er stuk voor stuk super lekker uit zien, dus je kunt voorlopig weer even flink vooruit!

Bestel het kookboek hier voor 19,95


Rens Kroes – On the go

on-the-go-rens-kroes

In dit nieuwe boek van Rens Kroes deelt ze heerlijke meeneemgerechten. Ontbijtjes on the go; inspiratie voor je lunchtrommel; heerlijke salades voor bij een zomerse picknick; zalig zoet voor na je work-out: On the go biedt je 49 powerfoodrecepten die goddelijk smaken, goed voor je zijn n makkelijk zijn mee te nemen.

Bovendien laat Rens zien welke trommels, bakjes en potten handig zijn voor het vervoeren van je smoothies, salades en snacks. Zij geeft tips over bewaren, invriezen en voorbereiden. Sunday preppen, de avond ervoor of op het laatste moment, je bent nu altijd voorbereid.

Bestel het kookboek hier voor 14,99


Chicks love food – 5 or less

chicks-love-food-5-or-less

Ben jij gek op makkelijke, gezonde en toegankelijke recepten? Dan is dit kookboek misschien wel iets voor jou. Wat hier zo leuk aan is, is dat de recepten zijn opgebouwd uit maximaal vijf ingredinten. Ja, echt! Van een stamppotje met zoete aardappel en spinazie tot quinoasalade met merguez en papadums met garnalencurry. Yummie en eenvoudig te maken dus!

Bestel het kookboek hier voor 18,95


Foodsisters

food-sisters-kookboek

Dat pondje extra komt niet altijd doordat je te veel eet, maar door het kiezen van de verkeerde voedingsmiddelen. Suiker bijvoorbeeld, dat zit stiekem overal in. Het is dus best nog lastig om een gezonde, smakelijke en simpele maaltijd op tafel te zetten.

Foodsisters Janneke en Amande zijn twee zussen met een passie voor gezonde voeding. Hun missie is: een gezond gewicht voor iedereen haalbaar maken, ook als je een drukke baan of een gezin hebt. In dit boek vind je vele simpele en gevarieerde recepten die in een mum van tijd op tafel staan en bij iedereen in de smaak zullen vallen. De handige weekmenu’s zijn goed vol te houden, ook als je een onverbeterlijke zoetekauw bent.

Bestel het kookboek hier voor 19,99


Easy Peasy

easy-peasy-kookboek

Easy Peasy is een kookboek voor ouders van de allerkleinsten (0-4). Bomvol recepten die naast gezond, voedzaam en smaakvol ook gemakkelijk te maken zijn. Ook geeft Easy Peasy inspiratie en houvast om slimme keuzes te maken en zo je baby, dreumes of peuter een gezonde basis te geven. Easy Peasy is daarnaast een handleiding voor ouders op het gebied van eetgedrag.

Waarom is het beter om te beginnen met het geven van groente in plaats van fruit? Wat is het voordeel van een suikervrije start? En hoe overleef je de twee-is-nee-fase? Met een uitgebreide filosofie, eenvoudige foodrules, leuke tips, realistische alternatieven en heel veel gemakkelijke recepten. Een must have voor alle (aanstaande) vaders en moeders die hun kind een gezonde basis willen meegeven.

Bestel het kookboek hier voor 24,95

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?