5x leesboeken voor op vakantie
25 juli 2017 

5x leesboeken voor op vakantie

karin-slaughter-goede-dochterGoede dochter – Karin Slaughter

Karin Slaughter staat bekend om haar grandioos spannende verhalen die je meezuigen van het begin tot het einde. In Goede Dochter staat het verhaal van Charlotte centraal.

Achtentwintig jaar geleden maakt Charlotte iets traumatisch mee: tijdens een inbraak worden haar zusje en moeder neergeschoten. Haar zorgeloze leven en die van haar zusje Samantha Quinn en hun ouders wordt wreed verstoord. Hun moeder verliest daarbij het leven en hun vader wordt nooit meer de oude.

De jaren daarna stopt ze deze nare gebeurtenis zoveel mogelijk weg, maar nadat ze zoveel jaar later, dan advocaat, opnieuw getuige is van een aanslag kan ze er niet meer omheen. Want de schokkende waarheid wil niet langer begraven blijven…

Prijs Bol.com 19,99

nicci-french-zondag-ochtend-breekt-aanZondagochtend breekt aan – Nicci French

Deze nieuwe titel van Nicci French is het zevende deel van de Frieda Klein boekenserie die in totaal uit acht delen bestaat. Dit schrijverspaar staat erom bekend om de spanningsboog genadeloos goed aan te brengen in hun boeken. Zondagochtend breekt aan vertelt het verhaal van Frieda die een lijk in haar huis vindt. Onder de vloer ligt deze verborgen en doet behoorlijk wat stof opwaaien. Na jaren is er bewijs dat Dean Reeve, man met obsessie voor Frieda, nog leeft, maar betekent dit ook dat het onderzoek heropent wordt? De pers heeft inmiddels ook lucht gekregen van deze ontwikkelingen en daardoor zal Frieda zich open moeten stellen, maar of dit altijd even goed uitpakt?

Prijs Bol.com 19,99

john-grisham-het-eilandHet eiland – John Grisham

Wanneer tijdens een inbraak in de bibliotheek van universiteit van Princeton een vijftal F. Scott Fitzgerald manuscripten worden gestolen, weten de daders te ontkomen met hun buit. De schade? Miljoenen dollars, die verloren lijken wanneer de manuscripten niet gevonden worden door de FBI.

Zes maanden na de spectaculaire diefstal reist schrijfster Mercer Mann af naar Camino Island in het zonnige Florida, waar zij een deel van haar jeugd heeft doorgebracht. Mercer is echter niet teruggekeerd om herinneringen op te halen. Haar missie is om contact te leggen met Bruce Kable, de charismatische eigenaar van de Island Books-boekwinkel. Bruce heeft een voorkeur voor mooie vrouwen, fijne spijzen en goede dranken. En voor zeer zeldzame boeken…

Prijs Bol.com 19,99

linda-van-rijn-blue-curacaoBlue Curaao – Linda van Rijn

In het boek Blue Curaao verdwijnt de man van Hannah tijdens een snorkeltripje tijdens hun huwelijksreis op Curaao. Wanneer resultaten van de plaatselijke politie uitblijven, neemt Hannah het heft in eigen hand en komt daardoor feiten tegen die ze wellicht niet had willen weten. Hannah wordt gek van angst. Hoe goed kent ze eigenlijk de mensen die ze altijd…

Het boek vertelt het verhaal van maskers, de roze bril en mensen die zich een tweede persoonlijkheid aanmeten. Is alles wel zoals je denkt dat het is? Blue Curaao is een spannende thriller over een desastreuze liefde die blind maakt en over mensen die zich anders voordoen dan ze in werkelijkheid zijn.

Prijs Bol.com 5,-

jo-nesbo-de-dorstDe Dorst – Jo Nesb

Tijdens een internetdate wordt een vrouw op gruwelijke wijze vermoord. De zaak van de agressieve moordenaar dwingt Harry Hole terug te keren. Hoewel hij bijna alles kwijt raakte, moet hij weer aan de bak zodra hij een verband vindt tussen deze moord en een zaak die hij nog nooit heeft op kunnen lossen.

Ondertussen wordt een nieuw slachtoffer gevonden en weet Harry dat hij zijn aartsvijand weer zal moeten ontmoeten.

Prijs Bol.com 22,50

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?