5x koffie drinken in Breda

Sowieso Koffie

Bij Sowieso Koffie kun je genieten van koffie van eigen gebrande bonen. Ook zijn alle taartjes en lekkernijen huisgemaakt van gezonde(re) ingrediënten. Bij Sowieso Koffie kun je heerlijk even bijkomen van het shoppen.

Sowieso Koffie vind je op Nieuwstraat 46.

Kamu

Fietsliefhebbers zijn in deze koffiebar aan het goede adres. Je kunt hier namelijk ook fietsen kopen én repareren. Uiteraard kun je hier ook een heerlijk kopje koffie drinken en genieten van een taartje of lunch.

Kamu is te vinden aan de Boschstraat 31.

Brandpunt

Op zoek naar een origineel cadeau én lekkere koffie? Bij Brandpunt kun je voor allebei terecht.

Brandpunt zit op Reigerstraat 16.

In Kannen en Kruiken

Bij In Kannen en Kruiken (IKEK) hangt een heerlijk knusse sfeer. Hier zit je goed voor een taartje, een gezellige borrel of een uitgebreide lunch.

In Kannen en Kruiken zit aan Veemarktstraat 45.

Yirga

Geniet bij Yirga van een filterkoffie of een koel drankje. Neem ondertussen een kijkje in de keuken en zie hoe je lunch wordt klaargemaakt. Deze hippe koffiebar mag niet in dit lijstje ontbreken!

Yirga vind je op Sint Annastraat 19C.

Wat is jouw favoriete koffie hotspot in Breda?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?