5x de leukste woonwinkels

OERWOUD in Den Bosch

Altijd van je huis al een urban jungle willen maken? Dan ben je bij OERWOUD in Den Bosch aan het goede adres. Hier kun je naast heel veel groen ook alles vinden dat iets te maken heeft met planten en groen. Van macraméhangers tot vazen en van boeken over planten tot plantgerelateerde woonaccessoires.

OERWOUD is te vinden op de Vughterstraat 84 in Den Bosch.

5xWoonwinkels1

Gusj Market in Eindhoven

Inspiratie genoeg bij Gusj Market in Eindhoven. Deze grote winkel laat in elke hoek weer een andere stijl zien en brengt je op allerlei nieuwe (DIY) ideeën. Dé perfecte stop als jij toe bent aan een nieuw interieur.

Gusj Market is te vinden op Ketelhuisplein 10 in Eindhoven.

Wattnou in Rotterdam

Altijd al de droom gehad om je eigen lampen samen te stellen? Bij Wattnou in Rotterdam voel je je een kind in een snoepwinkel. Naast prachtige kant-en-klare lampen, heb je de mogelijkheid om helemaal zelf je eigen lamp samenstellen met hun grote ‘Snoerboer-assortiment’. Zelf uit te kiezen van strijkijzersnoer tot fitting tot lamp.

Je vindt Wattnou aan de Nieuwe Binnenweg 190 in Rotterdam.

5xWoonwinkels4

Hutspot in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven

Naast dat deze toffe conceptstores de leukste items verkopen voor in je huis, zijn de winkels op zichzelf ook een plaatje. De winkels van Hutspot zijn zo prachtig ingericht dat je bijna zelf je woonkamer wilt omdopen tot een wonderlijk Hutspot-walhalla. Genoeg te shoppen én meer dan genoeg inspiratie dus.

Bekijk hier alle Hutspot locaties.

5xWoonwinkels3

Industrialz in Breda

Als je op zoek bent naar een uniek en vakkundig gemaakt meubelstuk, ben je bij Industrialz aan het juiste adres. Zij gaan met je om de tafel, tekenen het hele plaatje voor je uit en gaan aan de slag om jouw perfecte meubel op maat te maken. Naast de meubelmakerij gaat ook van deze inrichting én de fijne woonaccessoires, die er te koop zijn, je interieur hartje sneller kloppen.

Industrialz is te vinden op Terheijdenstraat 3-C, op de route van het centraal station naar het centrum van de stad.

5xWoonwinkels2

Wat is jouw favoriete woonwinkel?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?