5x comfort food voor herfstige dagen
05 oktober 2015 

5x comfort food voor herfstige dagen

Enchiladas Rojas de Pollo

Enchiladas Rojas de Pollo

Ultiem comfort food zijn deze Enchiladas. Zachte maistortilla’s gevuld met sappige kippendij en zwarte bonen. Overgoten met een rijke enchiladasaus, kaas (optioneel) en verse koriander. De authentieke enchiladasaus komt niet uit een pakje of zakje maar maak je in een handomdraai zelf. Je bent alvast gewaarschuwd, dit is zo lekker dat je het blijft maken.

Herfst ovenschotel

Herfst Ovenschotel

Ovenschotels doen het altijd goed bij kouder weer. Juicy kippendij, romige krieltjes en smaakvolle kastanjechampignons zijn een heerlijke combinatie. De makkelijke en smaakvolle dressing geeft deze ovenschotel net dat beetje extra waardoor elke hap smaakt naar meer.

Hele kip uit de oven

Hele kip uit de oven

Wist je dat een hele kip uit de oven helemaal niet moeilijk is om te maken? Vergeet die kant en klare kippetjes maar, dit word je nieuwe liefde. Vullen en insmeren met de heerlijke kruidendressing en zo de oven in. Een gegarandeerd succes voor elke kipliefhebber.

Kerrie Pompoen Soep

Kerrie pompoen soep

1 oktober was de dag van de pompoensoep. Misschien heb je wel lekkere recepten voorbij zien komen. Pompoensoep is naast Arepa di pampoena zeer geliefd bij de dreumes des huizes. Heerlijk als lunch of gewoon lekker op de bank met een dekentje bij een film.

Flapjacks

Flapjacks

‘Hallo, EET MIJ!’ Dat is wat deze Flapjack je zegt. Glutenvrij snacken of als kleine maaltijd. Chewy havermout met cranberry’s en gele rozijnen en nootjes naar keuze. Het geheim van deze lekkere snack? Karamel stroop. Leuk verpakt ook een tip om mee te nemen naar een vriendin als cadeautje. In een goed afgesloten bakje zijn de flapjacks een dikke week houdbaar maar dat halen ze vast niet…

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?