5x all day breakfast: hier mag je de hele dag ontbijten!
22 april 2017 

5x all day breakfast: hier mag je de hele dag ontbijten!

Meneer de Boer in Eindhoven

Een fijne zaak met een relaxte en leuke sfeer: écht zo’n plek waar je rustig kan kletsen en even de tijd kan en mag vergeten. Zelf verklappen ze nog even niet wat er allemaal te ontbijten valt, maar wij beloven je dat het genieten is. De hele dag bij Meneer de Boer ontbijten is dan ook echt een droom. Ook een aanrader: kies bij lekker weer voor een picknickmand en zoek zelf een lekker plekje op in de stad.

Waar?

Keizersgracht 20 in Eindhoven

Teds in Utrecht en Amsterdam

Bij Teds kennen ze vooral all day brunch; maar dat vinden wij hetzelfde als de hele dag van een heerlijk ontbijtje mogen genieten. En dus komt deze fijne hotspot gewoon op ons lijstje! Denk bij Teds vooral aan ontbijten in Amerikaanse stijl. Cereal, gepocheerde eitjes, banana pancakes en French toast met maple syrup. En mocht je er al aan toe zijn, kan je ook nog kiezen voor een bijpassende cocktail of bubbeltje.

Waar?

Bosboom Toussaintstraat 60 in Amsterdam Lichte Gaard 8 in Utrecht

Yirga in Breda

Op je weg door Breda moet je heel even een straatje eerder of later rechts of links slaan om bij de Sint Annastraat uit te komen. Maar dan heb je ook wat. In dit rustieke straatje kun je heerlijk op het terras van Yirga neerploffen of lekker binnen genieten van de fijne sfeer. Ook hier mag je de hele dag door genieten van pancakes, vers fruit, granola en heel veel meer lekkers.

Waar?

St. Annastraat 19C in Breda

Op Het Dak in Rotterdam

Oké, je moet er wel even een paar treden (lees: 7 etages) voor bewandelen maar dan kom je wel bij het fijnste uitzicht van Rotterdam bij Op Het Dak. Heb je meteen je work out van de dag gehad, dus kun je ook zonder zorgen genieten van een uitgebreid ontbijt! Bananenbrood, warme havermout, boeren yoghurt, flatbread en gepocheerde eitjes. Alles puur, vers en vooral heel erg lekker. Need we say more?

Waar?

Schiekade 189 in Rotterdam

By Lima in Haarlem

Nog een plekje naar ons hart: By Lima. Een plek waar je (h)eerlijk kan genieten, want uitgangspunt is het vermijden van geraffineerde suikers en alles zonder e-nummers. Denk aan chocolate-chip pancakes, kokosyoghurt parfait en een ontbijtplank met heel veel lekkers. Oftewel: hier wil je naartoe! Mocht je nog niet overtuigd zijn, dan zal een blik op hun Instagram je zeker over de streep trekken.

Waar?

Zijlstraat 65 in Haarlem


Wat is jouw favoriete plek om te ontbijten?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?