5 winter dates

Schaatsen

Vanaf eind november gaan de ijsbanen weer open. Met heel veel geluk zal het zo goed vriezen dat we zelfs op natuurijs kunt schaatsen. Je hoeft geen ervaren schaatser te zijn om veel plezier te hebben. Houd je goed vast aan je vriend of neem een leuke vriendin mee. Mocht je het echt verschrikkelijk vinden, dan kun je je altijd lekker laten opwarmen met een warme chocolademelk. Er zijn altijd leuke cafeetjes rond de ijsbaan om jou te helpen met opwarmen.

Kerstmarkten

Misschien een beetje cheesy, maar de sfeer die op een kerstmarkt hangt vinden wij heel gezellig. Maak er een soort marktentocht van zoals je ook een kroegentocht doet. Neem bij het ene huisje een lekkere glhwein en pak bij het andere huisje een lekkere rookworst mee. Zo kun je een hele leuke tocht maken over de kerstmarkt. Hier vind je de leukste kerstmarkten van 2017 op een rij.

Serious Request

Serious request geeft de ultieme kerstsfeer. Iedereen laat zich van zijn goede kant zijn en doet mee aan het goede doel. Daarnaast is het ook nog eens heel gezellig om het glazen huis eens van dicht bij te zien. Welke gast is er nu op bezoek, wat is er allemaal te beleven? Dans lekker mee op de muziek en vraag eventueel jouw favoriete plaat aan.

Fonduen of gourmetten

We kennen het als een groot familie gelegenheid, maar wie zegt dat je het niet met z’n tween kunt doen. Haal samen boodschappen en haal allerlei lekkere hapjes in huis. Vervolgens kun je met z’n tween in de keuken alles voorbereiden. Samen koken is heel gezellig en het geeft jullie de tijd om eens lekker bij te kletsen. Met je vriend of een goede vriendin.

Wandelen

Sommige vinden het echt verschrikkelijk als het sneeuwt, maar je kunt toch niet ontkennen dat nieuwe sneeuw een prachtig beeld geeft. Alles is zo smetteloos wit, niemand heeft er nog gelopen. Pak je eens lekker dik in en ga samen wandelen. Het hoeft geen grote wandeling te zijn, maar de wereld is zo mooi met al dat sneeuw. Daar moet je toch echt even van genieten.

Wat doe jij het liefste in de winter?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?