5 tips voor extra zachte benen
21 april 2017 

5 tips voor extra zachte benen

1. Douchen

Scheer je benen onder de douche. Omdat je douche lekker warm is en er dus stoom vrijkomt, zullen de harde haartjes eerder loslaten als je er met je scheermes overheen gaat.

2. Scheermes

Zorg er altijd voor dat je scheermesje nat is. Je hebt ook scheermesjes met een soort kussentjes waar al een gel in zit. Deze zorgen ook voor extra verzorging.

3. Scheerschuim

Gebruik je scheergel? Vervang deze dan voor schuim. Schuim is namelijk zachter voor je huid en zorgt ervoor dat je benen lekker glad worden.

4. Scrubben

Voordat je je benen gaat scheren, zou je eerst je benen kunnen scrubben. Je wrijft alle dode huidcellen dan al van je benen af. Ruim baan voor je scheermesje daarna.

5. Smeren

Smeer je benen na het scheren in met een lekkere bodylotion. Je benen drogen dan niet uit en ruiken ook nog eens heerlijk. Nog even een zonnebankje en ze hebben nog een lekker kleurtje ook.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?