5 tips om te genieten van de lentezon
25 maart 2018 

5 tips om te genieten van de lentezon

Nieuw seizoen

Wanneer de winter bijna afgelopen is en het nieuwe seizoen voor de deur staat horen we de vogeltjes fluiten, zien we de bloemen bloeien en voelen we de zon op ons gezicht. Maar hoe graag we het ook zouden willen, lekker genieten van een koud drankje op een terras zit er nog niet in. Of toch wel?

Al vrij vroeg kunnen we weer genieten van de zon, al dan niet op een terras. Er zijn zoveel mogelijkheden om naar buiten te gaan en die vitamientjes op te snuiven. De zon is niet alleen goed voor ons humeur, maar ook voor de natuur. Zodra de zon meer kracht krijgt, begint ook de natuur weer op te bloeien. En dat willen we natuurlijk niet missen!

5 tips om te genieten van de zon

  1. Ga wandelen: Of je nou naast het strand, in het bos of midden in de stad woont, er is bijna altijd wel een leuke wandelroute in jouw buurt! Trek je wandelschoenen (of sneakers!) aan en ga zodra het even kan, lekker naar buiten om te wandelen.
  2. Beoefen je hobby: Fietsen, tuinieren, fotograferen, niks is zo lekker om dit buiten in de zon te doen!
  3. Speeltuin: Natuurlijk vinden jouw kinderen het heerlijk om de plaatselijke speeltuin te bezoeken. Terwijl zij lekker buiten spelen, kun jij op een bankje genieten van de zon en een goed boek.
  4. Terrasje pakken: Vaak hebben restaurants een terras met verwarming. Zoek een lekker plekje uit de wind en in de zon en je kunt je uren vermaken met jouw favoriete drankje naast je.
  5. Strand: Aan het einde van de lente is het misschien nog niet warm genoeg om in je bikini op het strand te liggen, maar een wandeling kan altijd! Daarnaast is het erg leuk om bijvoorbeeld te gaan vliegeren of een zandkasteel te bouwen met je kinderen.

Wat is jouw favoriete manier om te genieten van de zon?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?