5 tips om goed voorbereid naar een festival te gaan
22 juli 2017 

5 tips om goed voorbereid naar een festival te gaan

Regenlaarzen
Neem altijd regenlaarzen mee voor de modderpoelen die je tegen kan komen op de festivalterreinen. En mocht je niet weten welke sneakers je aan moet doen? Kies dan voor sneakers met flatforms, oftewel die met hele dikke zolen. Je bent dan wat langer en kijkt meer over de mensen heen.

Short
Kies voor een short in plaats van een lange broek. Als je lange broek zeiknat wordt, dan moet je dit meetillen en je blote benen droog je zo af!

Buideltasje
Kies voor een buideltasje, waarin je alleen je belangrijkste spullen meeneemt, zoals je telefoon en pinpas. Je wilt je natuurlijk zo vrij als een vogel voelen tijdens het dansen.

Slapen?
Blijf je overnachten op je festival, zorg dan voor droogshampoo en vochtige doekjes. Mochten de douchegebouwen op de festivalcamping te smerig zijn, dan helpt dit je in ieder geval een beetje op weg. Wil je liever niet op de festivalcamping slapen? Kies dan voor Airbnb, daar hebben ze vast een leuk appartementje dichtbij het festival.

Dopjes mee
Bij festivals draaien ze flesjes meestal open en halen ze de dop eraf. Zorg er dus voor dat je een dop mee hebt in je tasje, dan kun je toch je flesje dichtdoen en bewaren.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?