5 manieren om kleding kreukvrij te krijgen zonder strijkbout
29 januari 2018 

5 manieren om kleding kreukvrij te krijgen zonder strijkbout

Douchen
Hang je kleding tijdens het douchen in de badkamer. Door de stoom die er vrij komt tijdens het douchen zullen de kreukels verdwijnen in je kleding.

Spray
Bij veel winkels heb je tegenwoordig anti kreuk spray. Dit is de meest snelle manier om je kleding kreukelvrij te krijgen. Spray erover en klaar.

Fhnen
Je kunt je kleding ook fhnen. Houd de fhn op voldoende afstand van je kleding en fhn de kreukels eruit. Het beste werkt het als je kleding nog een beetje vochtig is.

Opvouwen
Zodra je kleding eenmaal (kreukvrij) in de kast gaat, vouw het dan niet op, maar rol je kleding op als een burrito. Dan blijft het langer strijkvrij. Ook handig voor je koffer op vakantie.

Waterkoker
Zet je waterkoker aan en laat de stoom die vrijkomt van de waterkoker, je kleding kreukelvrij maken. Dit zou vooral een oplossing kunnen zijn als je haast hebt en eigenlijk al de deur uit moet.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?