5 Manieren om jezelf mooi te voelen wanneer je maar wilt
04 mei 2017 

5 Manieren om jezelf mooi te voelen wanneer je maar wilt

 1. Geef iemand anders eens een compliment en meen het
  Een compliment waarvan je weet dat diegene het echt zal waarderen. Dus geen compliment over het leuke jurkje dat ze aan heeft maar ga eens iets dieper. Misschien vind je wel dat ze geweldige humor heeft of veel geduld. Als je jezelf meer verdiept in iemand anders zijn goede kanten dan zie je die van jezelf vaak ook veel sneller.
 2. Geef de mooie kanten wat extra aandacht
  Wat vind je nu echt mooi aan jezelf. Ben je trots op je ogen, lippen of misschien vind je wel dat je mooie benen hebt. Probeer meer accent te leggen op datgene waar jij trots op bent. Koop eens een mooie lippenstift of dat leuke rokje waar jouw mooie benen goed tot zijn recht komen. Laat zien waar je trots op bent!
 3. Koop de juiste kleding
  In welk kleding stuk voel jij jezelf prettig. Koop je bewust niet die broek die je juist zo leuk vind om dat je jezelf te dik vindt? Vaak hebben we een heel verkeerd zelfbeeld. Koop eens een keer wat je echt leuk vindt.
 4. Trakteer jezelf op iets dat jou gelukkig maakt
  Geef jezelf wat vaker een beloning. Trakteer jezelf op een heerlijke massage of een verwen jezelf met een beauty behandeling. En koop eens wat vaker een mooie bos bloemen voor jezelf want op een boeket van een man kan je vaak lang wachten.
 5. Verandering
  Zit je al tijden niet lekker in je vel door bijvoorbeeld je relatie, je baan of de kilo’s op die wegschaal. Alleen jij zelf kan dit veranderen en ervoor zorgen dat je weer lekker in je vel zit. Dus go for it!
Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?