5 dingen om te doen voordat je aan kinderen begint
15 juli 2017 

5 dingen om te doen voordat je aan kinderen begint

1. Uit eten gaan

Lekker lang tafelen en gezellig dineren in je favoriete restaurant? Lekker bijkletsen onder het genot van een hapje en een drankje? Yes, dat moet je echt nu nog even doen. Wanneer je kinderen hebt is een snelle pannenkoek waarschijnlijk het maximaal haalbare. Als gezin samen eten en rustig aan tafel zitten is berhaupt al een hele uitdaging. Dus geniet nog even lekker van het uit eten gaan nu het kan!

2. Mooie kleding kopen

De meeste vrouwen zijn gek op shoppen en mooie kleding kopen. Maar aan mooie kleding hangt meestal ook een prijskaartje en bestaat vaak uit bijzondere stofjes. Je voelt hem al aankomen, met dagelijkse oprispingen van je kleine en de oranje babyhapjes, zijn die investeringen in je mooie kleding toch een beetje weggegooid geld. En als je dagelijks achter de kleine moet aanrennen, dan verruil je die mooie hakken uiteindelijk ook wel voor comfy gympen.

3. Reizen en tripjes maken

Feestvakanties op Ibiza, safarireizen in Tanzania of een rondreis Amerika.. het is allemaal zo makkelijk te regelen zonder kinderen. Als je eenmaal kleintjes hebt, dan moet je deze reizen of vakanties toch anders gaan invullen. Helemaal niet erg natuurlijk, maar als jij ook zo reislustig bent, dan willen wij je adviseren om er het maximale uit te halen!

4. Opleiding volgen

Wil jij nog een bepaalde opleiding gaan volgen of je CV gaan uitbreiden? Dan is de periode voordat je aan kinderen begint hiervoor in de meeste gevallen het beste geschikt. Natuurlijk kun je hier ook mee starten of verder gaan nadat je kinderen hebt gekregen, maar je zult zien dat dit toch een stuk lastiger te combineren is.

5. Feestje geven of naar feestjes gaan

Een feestje geven of naar feestjes (in de stad) gaan, is toch zo ontspannen en genieten. En dat je pas vroeg in de ochtend in bed belandt, maakt jou niet uit.. morgen slaap je lekker uit tot je weer fit genoeg bent om de dag te aanvaarden. En vervolgens ga je de rest van de dag achter Netflix zitten. Maar zodra je kinderen hebt, weet je zeker dat je ’s ochtends vroeg weer in touw bent. Niks uitslapen dus. En als je een baby hebt, ben je in veel gevallen ’s nachts om een hele andere reden wakker. Dus die feestjes in de stad zal zich meestal tot een minimum beperken, laat staan de feestjes die je zelf organiseert…

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?