4x heerlijke koffie in Breda

1. Kamu

Kamu: zoals de initiatiefnemers het zelf uitleggen, een creatieve koffiebar waar je ook fietsen kunt kopen en fixen (of andersom). En juist dat fietsgedeelte maakt het zo vernieuwend. Vlakbij bushalte Vlaszak vind je Boschstraat 31 en dus Kamu. Een echte hipster koffiebar waar je geniet van een geweldige koffie, heerlijke taart van de bakkerij en/of een lekkere lunch. En heb je een fiets bij je? Schroom dan vooral niet je fiets mee naar binnen te nemen. Geen probleem namelijk.

2. Yirga

Koffietentje Breda

Yirga op de Sint Annastraat 19C is z leuk! Het Scandinavische interieur verwelkomt je en de heerlijke geur van verse zelfgemaakte producten doet je smelten. De menukaart is verrassend en er is voor ieder wat wils. Probeer vooral ook een lekker taartje. Kijk ondertussen gezellig mee in de open keuken.

3. Inspire

Ht huiskamergevoel vind je bij Inspire Coffee Company. Je kunt op de Veemarktstraat 4 neerstrijken aan een tafeltje maar ook neerploffen in een grote bank. Speel, terwijl je geniet van een goede koffie, een potje dammen of koop wat kunst van de muur. Je kunt hier cht even goed uitrusten van al het geshop.

4. Coffee & Cream

Koffietentje Breda

Vlakbij het station aan de Willemstraat 18 vind je Coffee & Cream. Een gezellig koffietentje met twee verdiepinkjes. Goede koffie, verse producten en een heerlijk taartje of uitgebreide lunch wachten hier op je. Geweldig voor op de heen- of terugweg van of naar het station.

Heb jij n van deze koffietentjes al weleens bezocht? Welke mis je nog in het rijtje?Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?