4 hippe shops in Den Bosch die je niet wilt missen
15 oktober 2016 

4 hippe shops in Den Bosch die je niet wilt missen

Hip-Den-Bosch2

Webshops Only Concept Store

De eerste aan de Vughterstraat (47) is Webshops Only Concept Store. Een winkel waar webshops een plankje of klein ‘kraampje’ kunnen huren om hun spulletjes offline te kunnen aanbieden. En dit is een succes! Wat is het fijn om online pareltjes direct in je hand te kunnen houden! Lekker live webshoppen met een mooi aanbod. Zoals: Bruut Wonen, Mooi Makers, Eline Rosina, A Little Bird Told Me en Zoedt. Voor cadeautjes voor anderen en cadeautjes voor jezelf ben je hier op het juiste adres.

Hip-Den-Bosch4

Daily Poetry

Niet alleen in Eindhoven, maar ook in Den Bosch is deze enorm leuke winkel te vinden (Vughterstraat 72). Bij Daily Poetry kun je terecht voor de mooiste kledingmerken, accessoires en interieuritems. Potisch mooie items waar je van blijft dromen. Zo kun je o.a. terecht voor kledingmerken als Sessn, Wunderwerk & People Tree, regenjassen van Stutterheim & Rains, illustraties van Liekeland, veel plantjes, rugzakken van Qwstion en nog meer fijne cadeautjes.

Hip-Den-Bosch3

Koekwaus

Ng zo’n winkel waar je blij van wordt. Deze winkel wordt vaak aangeraden door bewoners uit de buurt. Koekwaus (Vughterstraat 107), opgezet door twee gezellige Brabantse zussen, verkoopt vooral heel veel leuke hebbedingetjes. Zo hebben ze (de inmiddels alom bekende) lightboxen, leuke woonaccessoires, sieraden, zonnebrillen en travel guides. Maar natuurlijk nog veel meer Ook eentje om gewoon even binnen te lopen en je te laten verrassen door al het moois dat Koekwaus te bieden heeft.

Hip-Den-Bosch

Oak

Oak, gelegen in de Snellestraat op nummer 47, hoort ook zeker in dit rijtje thuis. Het is een klein winkeltje die veel indruk maakt. Ze noemen zichzelf een mini-warenhuisje in hartje Den Bosch en je kunt er dan ook terecht voor vrouwelijke, originele, betaalbare en stijvolle items. Hier kun je o.a. de tassen van Napsoe tot rekenen en het Deense kledingmerk Numph. Ook een winkel om even te vergeten dat je eigenlijk net een nieuwe tas gekocht hebt Er kan er best nog eentje bij. Toch?

Kom jij weleens in Den Bosch? Waar ga je dan het liefst heen?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?