3 herfstlooks voor je bank

Met de herfst komen ook de koudere en kortere dagen. Er lekker warmpjes bijzitten op de bank is daarom geen overbodige luxe. Veel van jouw zomerse woonaccessoires kun je natuurlijk nog gewoon laten staan, maar het is ook leuk om het allemaal een beetje om te gooien. Een gezellig en knus hoekje biedt nog heel wat maanden plezier. Met wat kleine details is jouw bank straks helemaal herfstklaar en kan jij tijdens die regenachtige dagen ng meer genieten van je interieur. Om je te inspireren, zijn hieronder drie verschillende looks gecreerd.

Look 1: Vintage leeshoekje

Houd jij er ook zo van om op vrije dagen en avonden een boekje te lezen. Nu het herfst is, wordt het steeds druiliger weer. Perfect voor genoeg leesmomenten! Een magazinerek, tweedehands kist en een kussen met een platenspeler maken deze vintage leeslook compleet. De rode kleuren in het palet zijn perfect voor de herfst. Zo heb je je boekje dichtbij en zit je er ook nog eens gezellig bij.

Herfstlook bank3

Vintage leeshoek

Look 2: Romantisch met een Scandinavische touch

Deze look is perfect voor een knus een avondje op de bank, samen of alleen. De kussens met het geometrische patroon, de rustige witte plaid, de antracietkleurige stof van de bank, het houten bijzettafeltje en de stolp geven deze look een Scandinavische touch. Het kaarslicht mag natuurlijk niet ontbreken, dus zet zo veel mogelijk kaarsjes en zo min mogelijk ander licht aan. Het lekkere luchtje van deze kaars is sowieso fijn. Maak er een romantische avond van met een kopje thee of natuurlijk een glaasje wijn.

Herfstlook bank4

Herfstlook bank5

Look 3: Ultieme filmsetting

Ben jij een enorme filmfreak? Dan is deze simpele maar goddelijke look helemaal iets voor jou. Haal je dekbed en kussens van bed en versleep ze naar de woonkamer. Heb je een poef? Gebruik deze dan als voetenbank. Deze look voor je bank is heerlijk warm, lekker zacht en er is genoeg stof om je te beschermen tegen de enge stukjes op tv. Voor de gezelligheid kun je er een kaarsje bij aansteken. Op het tafeltje kun je ook mooi de popcorn kwijt.

Herfstlook bank6

Herfstlook bank7

Maak jij je interieur ook al herfstklaar of blijf je nog even genieten van je zomerse accessoires?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?