20 dagen een kijkje in iemands leven
20 juni 2014 

20 dagen een kijkje in iemands leven

In de wereld van social media waar we heel veel met elkaar delen wordt de wens naar anonimiteit ook veel groter. De trend social (want daar kunnen we inmiddels echt niet meer buiten), maar toch anoniem, zet steeds meer door. We willen vaak wel dingen delen, maar niet perse met bekenden, familie of collega’s. Trendwatchers voorspellen dat dit fenomeen dé trend van 2015 wordt.

De app “20 Day Stranger” speelt op deze trend in.

Gedurende 20 dagen volg je een volslagen vreemde en krijg je een kijkje in het leven van deze persoon. Door middel van foto’s zie je waar deze persoon heen gaat, wat hij of zij doet en hoe de omgeving van deze persoon er uitziet. Je volgt elkaar 20 dagen lang met deze app en deelt alleen wat je wilt delen.

Kijk eens op www.20daystranger.com en bekijk het filmpje wat zij hebben gemaakt. Ik vind het een inspirerend idee en geloof echt dat er misschien wel nog een wereld voor je opengaat!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?