2 x free printable voor sinterklaas
27 november 2014 

2 x free printable voor sinterklaas

Sfeerkaars

sindecoprintcandy

De eerste free printable is van www.printcandy.nl. Op de website van printcandy.nl kun je posters zelf customizen en vervolgens bestellen. Je hebt dus altijd een orginele poster in huis. Voor sinterklaas heeft printcandy hele leuke sint deco gemaakt. Leuk voor een sfeerlichtje of om een kadotje nog net even wat mooier in te pakken. Als tip geeft printcandy mee om de printable voor sfeerkaarsjes op half transparant papier te printen, dit geeft een sfeervol effect. Ik ga het thuis zeker proberen.

Poster

huisjesintdeco

De tweede free printable is van www.koetjesenkaartjes.nl. Deze free printable is een prachtige poster. Lijst de poster in of plak de poster met tape aan de muur en je hebt direct mooie sintdeco in huis.

Mocht je een van de free printables gebruiken en heb je instagram, facebook, twitter, pinterest of een ander social media account, dan is het natuurlijk erg leuk om aan iedereen te laten zien hoe jij de free printable hebt gebruikt en de maker van de free printable te bedanken voor de free printable in een vermelding bij je gemaakte foto. Een soort van dank u sinterklaasje

Fijne sinterklaas allemaal!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?