10 leugens van mannen

Dit zijn de meest voorkomende leugens bij mannen:

  1. Ik ben niet in de stemming.

  2. Ik zal niet te laat zijn, ik ben onderweg.

  3. We kunnen altijd vrienden blijven.

  4. Dit is mijn laatste biertje.

  5. Ik ben geen maagd meer.

  6. Je innerlijk is belangrijker dan je uiterlijk.

  7. Ik had geen bereik.

  8. Er is niets aan de hand, maak je niet druk.

  9. Je kont is niet te dik.

  10. Ik hou van jou.
Herken je deze leugens? En lieg jij vaak tegen je partner?
Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?