10 affirmaties voor zelfliefde
12 februari 2019 

10 affirmaties voor zelfliefde

Liefde is mooi, maar kan ook ontzettend lastig zijn. De spreekwoordelijke spiegel weet ons vaak te vinden en het spiegelbeeld is niet altijd even schoon. Ze zeggen dan ook niet voor niks: liefde is een werkwoord..Zelfs als het om jezelf gaat!

10 affirmaties

Het helpt om jezelf soms te herinneren aan zelfliefde. Dat kan met de volgende affirmaties:

  1. Ik accepteer mezelf volledig

  2. Ik laat het verleden los

  3. Ik hoef niet perfect te zijn

  4. Ik krijg precies wat ik nodig heb

  5. Ik moet mijn integriteit beschermen door altijd eerlijk te zijn

  6. Ik besef dat ik niet iedereen kan plezieren

  7. Ik doe alles met volledige aandacht

  8. Ik zal niet over mezelf en anderen oordelen

  9. Ik hoef niet bang te zijn

  10. Ik hou oprecht en onvoorwaardelijk van mezelf

Affirmaties zijn bekrachtigingen die je regelmatig tegen jezelf zegt. Naarmate je ze vaker zegt, en daadwerkelijk met bewust gevoel uitspreekt, zal het ongemerkt in je systeem terecht komen. Uiteraard zullen er altijd momenten zijn dat je even baalt van jezelf en anderen, niemand is immers perfect. Maar blijf eraan werken. The greatest love of all is het waard!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?