vriendinnen_gezocht

SPEEDDATEN VOOR VRIENDSCHAPPEN

SPECIAL EDITION!

Samen met het tijdschrift Vriendin & Outdoor Cinema organiseren wij een speciale Mama Mia! - Vriendinnen Speeddate editie

Vriendinnen ontmoeten bij jou in de buurt

Samen met het tijdschrift Vriendin organiseren wij een aantal keer per jaar een ladiesnight speeddaten! Zoek jij leuke nieuwe vriendinnen om je vriendengroep mee uit te breiden in de omgeving Amsterdam / Noord-Holland? Dan hebben wij op 30 augustus een hele leuke speciale 'Mama Mia! editie' in het Olympisch Stadion.


Op deze avond leer je andere deelnemers kennen door middel van korte gesprekjes en krijg je direct de kans om in een whatsapp-groep te stappen. Vervolgens gaan we met z'n allen een drankje drinken, kun je (op eigen kosten) wat te eten halen bij de foodtrucks en mogen wij aansluiten bij Cinema Grandioos. Dan gaan we met honderden andere vrouwen op het veld van het Olympisch Stadion in een openlucht bioscoop setting de film Mama Mia! gaan kijken. En... voor wie wilt is er karaoke! 


Op deze avond krijg jij op een gezellige en laagdrempelige manier de kans om in één klap heel veel potentiële nieuwe vriendinnen te leren kennen en met leuke nieuwe mensen een avondje uit te zijn. 

Speeddaten voordelen

Gezellig avondje uit!

Tientallen potentiële nieuwe vriendinnen  leren kennen op 1 avond

Gratis hapjes, drankjes en een goodiebag

Direct whatsapp-groepen starten

€5,- korting als member van onze site!

Special edition: 30 augustus in Amsterdam

De media over onze vriendinnen-speeddate avonden:

nos-speeddate-vriendin

NOS reportage

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Speeddate voor vriendschappen, niet relaties 

Verslaggever Martijn van der Zande:

Een klik lijkt in ieder geval al snel aanwezig, want nog voor de eerste officiële drie-minuten-date een feit is, staan de meesten al lekker bij de bar een wijntje te drinken. Er wordt volop gekletst en gelachen.

Editie-nl-speeddaten-vriendinnen

Editie NL

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Speeddaten om een nieuwe beste vriendin te vinden

Sociaal psycholoog Paul van Lange:

Het voordeel van zo'n date-avond is dat iedereen er met dezelfde intentie naartoe gaat. "Al deze vrouwen willen een vriendschap sluiten. Normaal gesproken weet je niet of mensen hiervoor openstaan en durf je misschien niet op iemand af te stappen", zegt hij tegen Editie NL.

vriendinnen-speeddate-avond
De Volkskrant
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Het succes van speeddaten op zoek naar vrouwelijke maatjes

Deelneemster Demelza in de Volkskrant:

Ze schat haar kansen om vanavond een vriendin aan de haak te slaan behoorlijk. "Ik heb het weleens geprobeerd op de volleybal maar na de les vluchtte iedereen bijna naar huis. Hier zijn we allemaal op zoek naar hetzelfde.

ad-vriendinnen-speeddate

Algemeen Dagblad

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Veel animo ontmoetingsavond in Utrecht

Deelneemster Michelle van der Pol in het AD: 

Ik wilde niet meer speeddaten, maar toen zag ik dit. Precies waar ik naar op zoek: meer verschillende meiden om dingen mee te ondernemen. Of ik geen vriendinnen heb? Zeker wel, hartstikke leuke ook. Maar bijna iedereen is gesetteld. En dat is gewoon een stuk saaier op de zaterdagavond.

Hoe werkt het speeddaten?


We beginnen onze speciale speeddate editie op de tribunes van het Olympisch Stadion. Zodra we gaan beginnen, zul je andere deelnemers leren kennen door middel van korte gesprekjes. Wij delen de groepen in op basis van leeftijden. Zo krijg jij op een gezellige en laagdrempelige manier de kans om in één klap heel veel nieuwe dames te leren kennen in jouw omgeving. Natuurlijk kun je deze avond gewoon alleen komen, wij brengen je in contact met andere deelnemers!


Vervolgens krijg je direct de kans om in één (of meerdere) whatsapp-groepen te stappen, dit zullen wij begeleiden. Vaak ontstaan er whatsappgroepen zoals: spelletjesavond, eetclub, festivals bezoeken, 40+ groep, Nederland ontdekken, creatief etc.


Deelname kost € 24,95 voor een hele gezellige avond inclusief speeddaten, openlucht bioscoopfilm, een welkomstdrankje en een goedgevulde goodiebag. Heb jij een account op VriendinnenOnline, dan betaal je slechts €19,95! Onze kortingscode vind je op het forum op het board 'Noord-Holland' zodra je ingelogd bent.

 

Programma:

17:00 Inloop + ontvangst

17:30 Start speeddates

19:00 inschrijven whatsapp-groepjes

19:30 Borrel en karaoke

Je kunt hier (op eigen kosten) iets te eten halen bij 1 vd foodtrucks

20:30 Start film Mama Mia!

23:00 Einde programma


Datum:

Vrijdag 30 augustus 2024


Locatie:

Olympisch Stadion Amsterdam

Bekijk hier hoe onze vorige editie eruitzag! 

speeddaten-olympisch-stadion

Outdoor Cinema

De Mamma Mia!-filmavond in het Olympisch Stadion wordt georganiseerd door Outdoor Cinema. Al sinds 2003 richt Outdoor Cinema zich op het vertonen van films in de openlucht: van een bios in het bos tot de fly-in cinema op Texel Airport, niets is te gek.

Schrijf je hier in voor onze special edition speeddate in Amsterdam