Sinterklaas photo booth props
02 december 2016 

Sinterklaas photo booth props

Het heerlijk avondje is bijna gekomen. De hele avond aan de kruidnoten, chocoladeletters en marsepein. En natuurlijk niet te vergeten… de pakjes, surprises en/of gedichten. Gezelligheid alom! Foto’s maken om deze gezelligheid vast te leggen is niet vreemd, maar met deze diy kun je eens lekker de tijd nemen voor deze gezellige foto’s. Deze Sinterklaas photo booth props knutsel je zo (met de kleine pietjes) in elkaar en garanderen hilarische momenten.

Sinterklaas photobooth props1 Je hebt hier niet heel veel voor nodig, maar je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Met wat glitters en echte veren geef je jouw props nog net wat meer flair. De basis benodigdheden zijn in ieder geval: gekleurd papier, een schaar, plakband, eventueel lijm en wat stevige rietjes (bijvoorbeeld de papieren rietjes van Hema). Sinterklaas photobooth props2 Knip de vorm uit van de prop die je wilt maken. Voor de kleintjes is het waarschijnlijk makkelijker om de vorm uit te knippen van een voorgetekend voorwerp. Vervolgens plak je de onderdelen erop (in dit geval het kruis) met plakband of lijm. Maak daarna het rietje vast met plakband. Zorg ervoor dat je deze niet te ver onderaan de prop bevestigd, anders gaat deze slap hangen. Dat is minder leuk op de foto’s. 😉

Sinterklaas photobooth props3Sinterklaas photobooth props6Sinterklaas photobooth props4

Maak wat je maar wilt en verzin vooral grappige props. In dit voorbeeld zie je een mijter, baard en pietenmuts, maar je kunt ook denken aan een tekstballonnetje, een paard, een schoen, een wortel, een zak, een pakje, een pietenkraag en ga zo maar door. Genoeg mogelijkheden! Zet de camera vast klaar op het statief, creer een leuke achtergrond voor de foto’s met wat versiering en maak er een heerlijk avondje van! De kids zullen ervan genieten, maar voor volwassenen is dit eigenlijk net zo leuk. Laat de voorpret maar beginnen!

Sinterklaas photobooth props7

Hoe vieren jullie Sinterklaas? Met een zak met pakjes, surprises met gedichten of een misschien wel een dobbelspel?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?