Leuke dingen om cadeau te doen aan een vriendin voor in de keuken
22 maart 2017 

Leuke dingen om cadeau te doen aan een vriendin voor in de keuken

Origineel uit de hoek komen

Maar waarom dit keer niet een leuk cadeau dat wat langer mee gaat? Iets voor in huis of in de keuken bijvoorbeeld. Er zijn genoeg leuke accessoires te bedenken waar zij wekelijks lol van heeft. Om je te inspireren hebben wij hieronder een aantal tips op een rij gezet voor originele cadeaus. Hierdoor zal ze dan ook steeds weer aan jou denken, wanneer ze één van de leuke keukenaccessoires gebruikt in het dagelijks leven!

Eierwekker uil

Eierwekker

Pasen komt eraan en dan mogen de eieren natuurlijk niet ontbreken! Met deze kleurrijke en schattige uiltjes in de keuken weet je zeker dat het paasontbijt een succes wordt met perfect gekookte eieren.

Keukendoek voor vleesliefhebbers

Houdt je vriendin van vlees? Dan is deze theedoek super origineel en nog hip ook. Je ziet deze afbeeldingen tegenwoordig ook in restaurants of andere hotspots. Zo maak je van een moetje een leuke bezigheid.

vaatdoek-koe

Fondue- & gourmetset

Wil je wat groter uitpakken dan kun je aan deze handige 2 in 1 foundue en gourmetset denken. Geschikt voor allerlei gelegenheden. Voor kerst, verjaardagen, of gewoon een gezellig avondje met vriendinnnen onder elkaar. Ook weer leuk voor jezelf en een goede reden om weer een gezellig avondje in te lassen!

fondue-gourmet

Leuke mok – kat

Is je vriendin gek van katten? Dan is deze mok zó leuk om cadeau te doen! We zijn er een klein beetje verliefd op geworden. Een vrolijke gadget met een knipoog naar haar en haar furrbaby.

mok-kat

Sommelier-set

Deze Sommelier-set is het ideale geschenk als je vriendin van een goed glas wijn houdt. Op deze manier kan zij een goede fles wijn serveren zoals het hoort. Smaakvol en met stijl!

Sommelier-set

Houten boodschappenhulpjeboodschappenlijstje

Dit is natuurlijk een praktische en leuke accessoire voor in de keuken. Geen losse briefjes meer, maar een handige rol om ervoor te zorgen dat er niks vergeten wordt tijdens de boodschappen voor een leuke avond samen!

We hopen dat we jou in inspiratie hebben gegeven voor leuke cadeaus voor jouw vriendin(en). Wij vonden deze artikelen op de websites van cadeautjes.nl. Kijk hier voor alle prijzen van de verschillende artikelen en nog veel meer leuke cadeaus!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?