vriendinnen_gezocht

Hoe werkt VriendinnenOnline?

"Het ontmoeten van fijne vriendinnen zou mijn leven leuker maken"

Zo werkt ons platform!

Deze site is speciaal opgezet om eenvoudig vriendinnen te leren kennen bij jou in de buurt, om zo je sociale kring uit te breiden. Gewoon om dat het gezelliger is om een fijne club vrouwen te hebben waarmee je kunt afspreken en om (online) mee te kletsen.


Onze website bestaat al 7 jaar en we zijn het grootste en bekendste vriendinnenplatform van Nederland. We hebben onze platform helemaal vernieuwd, zodat het nog makkelijk wordt om mensen te ontmoeten. 


Nu ook met een app!

Veelgestelde vragen

                   

FAQ - Hoe werkt het

Voor welke leeftijd is Vriendinnenonline geschikt?

Onze website is opgezet voor vrouwen vanaf 18 jaar. We hebben leden vanaf 20 jaar die studeren of starters zijn, maar ook dames van 70 die na een werkend leven weer meer vrije tijd gekregen hebben. En alles wat daar tussenin zit. Dus meld je gerust aan, er zijn zeker meer vrouwen van jouw leeftijd ingeschreven!

Hoe kan ik nieuwe vriendschappen maken?

Er zijn meerdere manieren om contact te leggen in onze community! Als je een profiel hebt aangemaakt, kun je via ons vriendinnenforum eenvoudig in contact komen met de andere leden.

Oproepje plaatsen:
Je kunt bijvoorbeeld op het forum in jouw regio een oproep plaatsen om een vriendin of groepje meiden te leren kennen. Denk hierbij aan 'eetclubje Arnhem', 'Wandelen in het bos', 'Nederland ontdekken', 'Spelletjes doen in Utrecht' etc etc. Met degene die interesse hebben, kun je dan een eigen chatgroep starten, waarin jullie dan een afspraak plannen en verder kletsen. Deze groep kan open of besloten zijn, afhankelijk van wat je wilt. Contact maken en gezellig verder chatten werkt ook super makkelijk via onze app!

Reageren op anderen:
Je kunt ook kijken welke oproepjes er ontstaan zijn en je daarbij aansluiten. Dit kun je doen door bijvoorbeeld een reactie te plaatsen onder een bericht of door 1-op-1 te gaan chatten met iemand uit die groep.

Gelijk gestemden leren kennen:
Wil je in het begin gewoon even kletsen en nog niet gelijk een afspraak plannen? Dat kan ook! Onze site is speciaal opgezet om gelijkgestemden leren kennen. Bijvoorbeeld: Introverte meiden, zzp'ers, boeken verslinders, burn-out (gehad), single ladies etc etc. Je kunt in het topic 'kletspraatje' een onderwerp openen en op die manier laagdrempelig met elkaar in gesprek gaan. Zo fijn, in het dagelijks leven blijkt dat namelijk niet altijd even makkelijk.

Op deze manier kun je gezellig kletsen met meiden uit de buurt en/of gelijkgestemden.

Hebben jullie een app?

Jazeker hebben wij een app! Als je je hebt aangemeld bij onze community, krijg je direct en gratis toegang tot onze app. Wel zo makkelijk, dan krijg je notificaties als je nieuwe berichtjes hebt.

                 

VriendinnenOnline in de media

In 5 stappen jouw sociale kring vriendinnen:

1.    Maak een account aan op onze website

2.    Kijk op ons vriendinnenforum welke groepen er ontstaan bij jou in de buurt

3.    Sluit je aan bij een leuk groepje of ga 1-op-1 chatten met iemand die jou aanspreekt

4.    Je kunt natuurlijk ook je eigen oproepje plaatsen

5.    Spreek gezellig af!

6.    Blijf eenvoudig in contact via onze app (gratis voor onze leden!)

Dit vertellen andere leden ons:

ervaring-vriendinnenonline-1
beoordeling-vriendinnenonline
review-vriendinnenonline

Ja, ik wil ook nieuwe vriendinnen leren kennen

50% korting

membership

per jaar

€3,99
Per maand
jaarbedrag wordt in 1x afgeschreven
automatische verlenging

Populair

38% korting

membership

per kwartaal

€4,99
Per maand 
kwartaalbedrag wordt in 1x afgeschreven
automatische verlenging


Maandtarief

membership

per maand

€7,99
Per maand

 bedrag wordt per maand afgeschreven

automatische verlenging